KORONAVÍRUS-HELYZET: RENDKÍVÜLI járványügyi INTÉZKEDÉSEINKRŐL itt tájékozódhat

Tanulási technikák és önértékelés fejlesztése csoport

Tanulási technikák és önértékelés fejlesztése csoport

A Tanulási technikák és önértékelés fejlesztése csoportunkba 13-16 éves korú gyermekeket várunk, akik figyelmi problémáik miatt képességeik alatt teljesítenek, emiatt szorongással, önértékelési problémákkal küzdhetnek. A foglalkozásokon olyan tanulási technikákat sajátíthatnak el, amelyek segítik őket az idő strukturálásában, feladataik eredményes megoldásában, szövegértésben stb.

Célunk, hogy a foglalkozáson megtapasztalják, hogy mások is küzdenek hasonló problémákkal, és együtt keressék a stratégiákat,  megoldási módokat, jó gyakorlatokat, amelyek segíteni tudnak az eredményesebb önálló tanulásban.

Az alkalom második felében terápiás kutya részvételével  támogatjuk a gyermekek önértékelését a szociális kompetenciák, kommunikációs készségek, társas kapcsolatok kialakítását.

A csoport időpontja: csütörtök, 15.00-16.45

Helyszín: MályvaKék Pszichológiai Rendelő és Autizmus-ADHD Központ, Bp. XIV. ker. Egressy út 148.

A csoportot vezeti: Gadó Márta, Kakuk Zita gyógypedagógusok

A csoport díja: 60.000 Ft/ 6 alkalom, szept. 16-okt. 21-ig. Jelentkezés után kérjük az első három alkalom díját (30 000 Ft), majd szept. 30-ig a fennmaradó összeget (30 000 Ft)  a visszajelzéskor kapott számlaszámra befizetni.

Covid szabályzat:

  • A gyerekekkel beoltott szakemberek foglalkoznak.
  • Kérjük, hogy minden gyereknél legyen maszk.
  • A tanfolyam elején járványügyi nyilatkozat kitöltését kérjük.
  • A kézfertőtlenítésre és szellőztetésre folyamatosan ügyelni fogunk.


X