Kapcsolat

Cím

1148 Budapest, Adria sétány 5/E, 1-es kapucsengő

Telefonszám:

+36 70 667 9090

Email

info@malyvarendelo.hu

Írjon nekünk

Image
Kérdéseivel keresse bizalommal asszisztensünket, Szűcs Andreát.

Időpontkérés esetén a megadott elérhetőségek egyikén asszisztensünk vagy kiválasztott pszichológusa felveszi Önnel a kapcsolatot.

Ha inkább telefonon hívna minket, akkor a +36 70 667 9090 számon teheti meg hétköznap 8-19 óráig. Ha nem tudjuk felvenni, amint tudjuk visszahívjuk!

Megközelíthetőség

Rendelőnk Zuglóban, nyugodt, parkos környezetben helyezkedik el, mind autóval, mind tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető az Örs vezér tere és a Bosnyák tér vonzáskörzetében.

Tömegközlekedéssel: 77-es és 82-es trolibusszal, 3-as és 62-es villamossal, illetve a 32-es busszal.

Autóval érkezőknek a parkolás ingyenes. Parkolóhelyeket a Csernyus utcában találnak.

Kérem töltse ki a szükséges mezőket
Kérem töltse ki a szükséges mezőket
Kérem töltse ki a szükséges mezőket
Kérem töltse ki a szükséges mezőket
Kérem töltse ki a szükséges mezőket

Kérem olvassa el terápiás feltételeinket!

Érkezés: Kérjük, hogy a szakemberek szoros időbeosztása miatt érkezzenek a foglalkozás/terápiás ülés megkezdése előtt néhány perccel. Asszisztencia hiányában korábban nem tudjuk Önöket fogadni, a terapeutájuk az előző klienssel dolgozik, a szünetben szellőztetésre és a következő órára való átállásra van szüksége. Az óra megkezdéséig várakozni a váróhelyiségben tudnak.

Késés esetén az órát csúsztatni nem tudjuk, a fennmaradó idő áll rendelkezésre.

 

Távozás: A foglalkozások, terápiás ülések gyermekek esetében 45, felnőtteknél 50 percesek. Az órák közötti átállás és az Önök érdekében is való szellőztetés miatt kérjük, hogy óra 50-kor elbúcsúzni szíveskedjenek.

  

Várakozás: a szülőket és kísérőket kérjük, ha lehetséges, adják át a gyermeket a kapuban és ne várakozzanak a rendelőben. Amennyiben ehhez mégis ragaszkodnak, a váróban tehetik ezt meg. Üres terápiás szobába, konyhába, a rendelő egyéb helyiségeibe beülni és ott várakozni tilos!

 

Étkezés: a terápiás szobákban az étkezés nem megengedett.

 

Időpont lemondása: Időpontot módosítani egy héttel az ülés előtt lehetséges. 48 órán belül az óra teljes díját (betegség és egyéb váratlan helyzet esetén is) ki kell fizetni, ezt a következő alkalommal tehetik meg. Le nem mondott és ki nem fizetett alkalom esetén további időpontot nem áll módunkban adni. 

 

Betegség: Tüsszögő, orrfolyásos, náthás, lázas, beteg klienst nem áll módunkban fogadni! Gyermek esetén, ha intézményben (óvoda, iskola) nem jelent meg, akkor kérjük a szülőket, hogy foglalkozásra se hozzák, hanem jelezzék felénk a betegséget. 

Terapeutáink ezekben az esetekben hazaküldhetik a tünetekkel rendelkezőket. 

 

Megértésüket és együttműködésüket ezúton is köszönjük!

 

A MályvaKék Rendelő munkatársai

 

Budapest, 2022.07.15.

X