fbpx

Autizmus – gyógypedagógus szemmel

Nagyon divatos manapság az autizmusról beszélni. Szinte mindenki tudni véli mi az, hogyan kell vagy lehet gyógyítani és kinek a hibájából fakad egyáltalán. Sokan, nagyon sokat dolgozunk azért, hogy ezeket a tévhiteket, legendákat felülírjuk, és érthető, tudományosan megalapozott válaszokat adjunk szülőknek, pedagógusoknak és maguknak az érintett személyeknek.
Lássunk hozzá! Az alábbi interaktív felület röviden és tömören összeszedve segít az autizmusra utaló jelek felismerésétől a valódi segítséghez vezető úton, végig kalauzol mindenkit, a legfontosabb lépéseken. 

A felület használata igazán egyszerű!

 A könyvek sarkán található nagyító ikonra kattintva megjelenik a fejezet tartalma.

Ha vissza szeretnénk lépni, akkor a jobb felső sarokban, a házikó ikonra kattintva kiválaszthatunk egy másik „könyvet”. Nem kell megijedni, ezek a „könyvek” 1-2 oldalasak mindössze, a lehető legtömörebben összefoglalva azokat az információkat, amelyre a legnagyobb szüksége lehet az érintetteknek! 

Szerző: Husztik Dorka

TOVÁBBI CIKKEK

Gyógypedagógia

Mit csinál egy gyógypedagógus

A gyógypedagógus munkája igen sokrétű. Befolyásolja az adott gyermek életkora személyisége környezete és több más szempont is.
ELOLVASOM →
szenzoros

Szenzoros gyerekek

Gyakran hallhatjuk a „szenzoros” kifejezést, amit a hétköznapokban leginkább a túlérzékeny, vagy bizonyos típusú ingerekre szélsőségesebben reagáló gyerekekre értenek.
ELOLVASOM →
Autizmus

Autizmus specifikus támogatás

Mi fán terem az autizmus specifikus támogatás Korábbi cikkünkben az autizmus alapjairól beszélgettünk. ...
ELOLVASOM →