fbpx

KAPCSOLAT

Kérdéseivel keresse bizalommal asszisztensünket, Szűcs Andreát.

Időpontkérés esetén asszisztensünk, vagy a kiválasztott pszichológusa felveszi Önnel a kapcsolatot.

Megközelítés:
Rendelőnk Zuglóban, nyugodt, parkos környezetben helyezkedik el, mind autóval, mind tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető az Örs vezér tere és a Bosnyák tér vonzáskörzetében.

Tömegközlekedéssel: 77-es és 82-es trolibusszal, 3-as és 62-es villamossal, illetve a 32-es busszal.

Autóval érkezőknek a parkolás ingyenes. Parkolóhelyeket a Csernyus utcában találnak.

KAPCSOLATFELVÉTEL, IDŐPONTIGÉNYLÉS

Az alábbi űrlapok kitöltésével tud időpontot igényelni! A megadott adatokat az Adatvédelmi feltételeknek megfelelően bizalmasan kezeljük! 

TERÁPIÁS FELTÉTELEK

Érkezés

 A foglalkozások, terápiás ülések gyermekek esetében 45, felnőtteknél 50 percesek. Az órák közötti átállás és az Önök érdekében is való szellőztetés miatt kérjük, hogy óra 50-kor elbúcsúzni szíveskedjenek.

Kérjük, hogy a szakemberek szoros időbeosztása miatt érkezzenek a foglalkozás/terápiás ülés megkezdése előtt néhány perccel. Asszisztencia hiányában korábban nem tudjuk Önöket fogadni, a terapeutájuk az előző klienssel dolgozik, a szünetben szellőztetésre és a következő órára való átállásra van szüksége. Az óra megkezdéséig várakozni a váróhelyiségben tudnak.

Késés esetén az órát csúsztatni nem tudjuk, a fennmaradó idő áll rendelkezésre.

a szülőket és kísérőket kérjük, ha lehetséges, adják át a gyermeket a kapuban és ne várakozzanak a rendelőben. Amennyiben ehhez mégis ragaszkodnak, a váróban tehetik ezt meg. Üres terápiás szobában, konyhában, a rendelő egyéb helyiségeiben, kérjük ne várakozzanak!

a terápiás szobákban az étkezés nem megengedett.

Időpontot módosítani egy héttel az ülés előtt lehetséges. 48 órán belül az óra teljes díját (betegség és egyéb váratlan helyzet esetén is) ki kell fizetni, ezt a következő alkalommal tehetik meg. Le nem mondott és ki nem fizetett alkalom esetén további időpontot nem áll módunkban adni.

Tüsszögő, orrfolyásos, náthás, lázas, beteg klienst nem áll módunkban fogadni! Gyermek esetén, ha intézményben (óvoda, iskola) nem jelent meg, akkor kérjük a szülőket, hogy foglalkozásra se hozzák, hanem jelezzék felénk a betegséget. 

Terapeutáink ezekben az esetekben hazaküldhetik a tünetekkel rendelkezőket. 

Megértésüket és együttműködésüket ezúton is köszönjük!

A MályvaKék Mentálhigiéniai Központ munkatársai

 

Budapest, 2023.